Ζάρακες Εύβοιας notiaevia@gmail.com

   

Σύσκεψη στο ΥΠΕΚΑ για το ιδιοκτησιακό της Νότιας Καρυστίας

Σίμος Κεδίκογλου

Η επίλυση του ιδιοκτησιακού της Νότιας Καρυστίας ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο ΥΠΕΚΑ, την Τετάρτη 9 Ιουλίου υπό τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Ταγαρά Νίκο και τη συμμετοχή του πρώην Κυβερνητικού Εκπροσώπου, βουλευτή Ευβοίας, Σίμου Κεδίκογλου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι νεοεκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Καρύστου κα Τούρλα Γεωργία, κ. Πολυχρόνης Πολυχρονίου, ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χατζινικολής Ζάχος, καθώς και ο Νομικός Σύμβουλος του Υπουργείου και του Ειδικού Γραμματέα Δασών κ. Αμοργιανιώτης Γιώργος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών και των συντονισμένων ενεργειών, καθώς και των πιέσεων που ασκεί ο βουλευτής, προκειμένου  να κατοχυρωθούν τα νόμιμα δικαιώματα των ιδιοκτητών της Νότιας Καρυστίας.

Ο Σίμος Κεδίκογλου τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι με την προτεινόμενη τροπολογία θα δοθεί οριστική λύση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Νότιας Καρυστίας και παράλληλα θα  ανοίξει ο δρόμος για την υλοποίηση  νέων στρατηγικών επενδύσεων στην ευρύτερη περιοχή.

Είσοδος Συντακτών