Ζάρακες Εύβοιας notiaevia@gmail.com

   

Τους συνεργάτες του στη Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας αποχαιρέτησε ο Θανάσης Μπουραντάς

 

Σε συγκινητικό κλίμα αποχαιρέτησε τη Τετάρτη το μεσημέρι ο Θανάσης Μπουραντάς τους επί 16 περίπου χρόνια συνεργάτες τους στη πρώην Νομαρχία και νυν Περ. Ενότητα Εύβοιας στο συνεδριακό χώρο του Διοικητηρίου. 

Ο νέος Δήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου αναφέρθηκε στη καλή συνεργασία που υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια και είχε ως αποτέλεσμα την αναπτυξιακή πορεία τη νομού. Ο κ. Μπουραντάς τόνισε πως εάν δεν υπήρχε αυτό το κλίμα συνεργασίας θα ήταν αδύνατον να παραχθεί έργο.

Στο πλαίσιο της συνάντησης αναφέρθηκε και στα μεγάλα έργα που έγινα στο νομό κατά τη θητεία του όπως οδικά, σχολεία, αθλητικές εγκαταστάσεις, λιμένες, αρδευτικά, αναπτυξιακά προγράμματα, διοικητήριο και εξήρε τη προσπάθεια και την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών.

Επίσης ενθάρρυνε το νέο Αντ/χη Φάνη Σπανό να διεκδικήσει με σθένος τις λύσεις στα μεγάλα προβλήματα του νομού. Ο Φάνης Σπανός από τη πλευρά του αναφέρθηκε στο μεγάλο κύκλο έργων της θητείας του Θανάση Μπουραντά λέγοντας: θα σταθούμε ως συνδετικός κρίκος στον αναπτυξιακό κύκλο της θητείας του "Νομάρχη".

Τέλος ο κ. Μπουραντάς έκανε λόγο για τα προβλήματα που υπήρξαν στη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος με το Λαμιοκεντρικό σύστημα και κρατούσαν την Εύβοια (που είναι το 37% του πληθυσμού της) στο περιθώριο των αποφάσεων, όμως εξέφρασε την ελπίδα ότι αυτό θα σταματήσει με τη Νέα ηγεσία η οποία έχει ήδη δείξει πρόθεση συνεργασίας. 

 

 

 

Είσοδος Συντακτών