Ζάρακες Εύβοιας notiaevia@gmail.com

   

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Κύμης-Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά στο Ν.Ο. Αλιβερίου

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ο Δήμαρχος Δήμου Κύμης - Αλιβερίου , Θανάσης Μπουραντάς ,

εκ μέρους του νεοεκλεγόντος Δημοτικού Συμβουλίου , συγχαίρει τον Ναυτικό Όμιλο Αλιβερίου για την πρωτιά που κατέκτησε, στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Συλλόγων που πραγματοποιούν την προετοιμασία τους στην θάλασσα.

Η παρουσία του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή του Δήμου μας και καθιστά ιδιαίτερα υπερήφανους για τις επιτυχίες των αθλητών και των νέων του τόπου μας .

Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Γενική Βαθμολογία η πρωτιά στις 6 από τις 9 κατηγορίες , τα ατομικά και τα 4 ομαδικά μετάλλια που κατέκτησαν φανερώνει το μέγεθος της δουλειάς που πραγματοποιείται στον Σύλλογο.

Αξίζουν συγχαρητήρια ιδιαίτερα σε κάθε έναν αθλητή που συμμετείχε στο πρωτάθλημα , στους προπονητές Προκόπη Αλέξη , Λάμπρο Σαλταρίκο , Δήμητρα Πλάκα και Γιώργο Στουπή , η δουλειά των οποίων αποδεικνύεται από το συνολικό άριστο αποτέλεσμα .

Συγχαίρουμε επίσης την Πρόεδρο Ν.Ο.Α. κα Δήμητρα Ράπτη και το Διοικ. Συμβούλιο και δηλώνουμε πως η δημοτική Αρχή θα σταθεί αρωγός και συμπαραστάτης των προσπαθειών του στα πλαίσια των δυνατοτήτων που υπάρχουν στο Δήμο μας.

 

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ. ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ  

Είσοδος Συντακτών